Annonse

– «Badou» og Sané er på gang


"Badou" passes på av Espen Børufsen i fjorårets oppgjør. | Foto: Lars Gunnar Bergstad

To av Bodø/Glimts viktigste spillere er i ferd med å finne formen etter en trøblete vinter og vår. Det forteller assistenttrener Aasmund Bjørkan.

Assistenttrener i Bodø/Glimt, Aasmund Bjørkan. | Foto: glimt.no

Assistenttrener i Bodø/Glimt, Aasmund Bjørkan. | Foto: glimt.no

– De to kom litt skjeivt inn i denne sesongen. Forrige kamp var deres beste kamp, så de er på vei, forteller Bjørkan til KRS247.

Papa Alioune Ndiaye, bare kalt «Badou», var en vesentlig spiller for Bodø/Glimt i 2014. Han stod for ni mål og seks målgivende, og var en publikumsfavoritt på Aspmyra. Så langt denne sesongen har han ikke kommet helt opp på dette nivået – som resten av Glimt.

– Vi har egentlig spilt opp og ned hele veien som lag, sier Bjørkan.

Vieux Sané imponerte Radio Sørs fotballekspert, Kjetil Nordhus, da han så Start – Bodø/Glimt i 2014.

– Som stopper spilte han en bortimot prikkfri kamp. Etter at jeg sa det på lufta, kom selvfølgelig selvmålet hans som gjorde at Start kunne snu kampen etter å ha ligget under store deler av matchen, forteller Nordhus.

Hør hele intervjuet med Bjørkan her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer