KRS247.no

Henter værvarsel...

Avviser uenigheter med Start

Det var noen som begynte å spekulere på om Damion Lowe sine dager i Start var talte etter at det ble lagt ut tre meldinger på Twitter søndag kveld som ikke akkurat vitnet om fryd og gammen i USA. Jamaicaneren kom ikke hjem fra ferie sammen med resten av spillergruppa på grunn av en ventende fødsel.

– Fansen vil jo alltid tro det verste bare for å kunne skape kontroverser. Det var bare klare utsagn uten at det henger sammen med noe. Det er det Twitter er til, du bare snakker om ting generelt. Jeg mente ikke noe spesielt med det, sier Damion Lowe til KRS247.

Meldingene som Damion Lowe la ut på Twitter natt til mandag. Skjermdump: Twitter. Trykk for å se dem større

Han er naturlig nok overlykkelig som nybakt pappa og følte seg stolt over å kunne se et nytt liv vokse opp. Men lørdag var han definitivt tilbake i full trening og har tro på at de skal kunne klare å revansjere 2-0-tapet for Ranheim i juli når trønderne gjester Sparebanken Sør Arena denne søndagen.

– Vi må bare gjøre det vi har bestemt oss for og følge trenerens instrukser, og holder vi oss til kampplanen bør det gå fint. Det er jo ikke rakettforskning, det er fotball, så vi må bare holde sammen, jobbe sammen og tenke på at når vi er på hjemmebane, skal vi være fryktløse, sier Lowe.

Kampen mot Ranheim har avspark kl. 18:00 og du kan høre nedtellingen til denne på Metro Sør fra 17:00.