KRS247.no

Henter værvarsel...

Avsluttet perfekt før tre uker spillefri

Vindbjart vant sin første kamp siden 10. juni da Nardo rett og slett ble overkjørt på Moseidmoen.

Det tok bare åtte minutter før Nardos keeper Henrik Mathias Bakke måtte plukke ut ettermiddagens første ball fra nettet da Nicolai Aas sendte ballen i krysset etter å ha kombinert fint sammen med Preben Skeie.

Endelig scoret Øyvind Gausdal igjen, og sågar hans seriemål nummer 200 da 2-0 ble stanget inn etter et perfekt innlegg fra Kim Kvaalen før kvarteret var spilt.

Ettermiddagens tredje målscorer var Mathias Engebretsen etter 31 minutter da han fikk avslutte etter tjue meter.

Vindbjarts overlegenhet kom virkelig frem på 4-0 da Kim Kvaalen kunne sette ballen mellom beina etter glimrende forarbeid av Victor Vindfjell og Øyvind Gausdal.

200 målsjubilanten scoret sitt 201. mål like før pause. Da stod det 5-0!

Andre omgang var mye jevnere og første mål kom etter 72 minutter da Preben Skeie headet inn 6-0 etter et godt slått frispark.

Innbytter Christian Follerås var nest sist på 7-0 som Preben på nytt headet inn like før slutt.

Med 7-0 fikk Vindbjart en etterlengtet opptur og kunne klatre opp fra bunnplass i 2. divisjon avdeling 2, men de er fortsatt under streken med 11 poeng, ett poeng bak Odd 2 som spiller kamp på mandag og to poeng bak Egersund og Fana som spilte uavgjort i sine kamper i dag.

Seieren er også deres største i historien på nivå 3. Den tidligere rekorden var 6-0 mot Arendal i 2013 og 6-0 mot Ålgård i 2008. 200-målsjubilanten Øyvind Gausdal scoret forøvrig i begge de kampene også.

Venndølenes neste kamp er borte mot Byåsen 6. august.