KRS247.no

Henter værvarsel...

Avni Pepa til albansk fotball

Avni Pepa fra Kristiansand er klar for den  albanske klubben Flamurtari Vlor. Den tidligere Startspilleren har de siste tre sesongene spilt for Sandnes Ulf, som rykket ned fra eliteserien i høst.

– Etter å ha spilt i eliteserien i fem år følte jeg det var på tide med noe nytt, sier Pepa til NTB.

Pepa har signert en avtale på halvannet år med klubben som ligger på sjuendeplass av ti lag i den albanske toppligaen.

26-åringen sier videre at han tror mulighetene for å komme seg til større ligaer er enklere gjennom imponerende spill i Albania.

– Jeg føler det er lettere å komme seg til klubber i Hellas og Tyrkia når jeg spiller her nede. Lønnsmessig er det også veldig bra for meg, sier spilleren som nylig debuterte på det nystartede landslaget til Kosovo.

 

Fakta
Klubi Sportiv Flamurtari Vlorë, også kjent som kun Flamurtari Vlorë, er en albansk fotballklubb fra byen Vlorë i distriktet med samme navn sørvest i Albania. Klubben ble grunnlagt i 1923. Lagets draktfarger er svarte med røde vertikale striper detaljer og svart underdel, mens bortedraktene er hvite med røde og svarte detaljer. Flamurtari Vlorë spiller for øyeblikket i landets øverste divisjon Kategoria Superiore, og spiller sine hjemmekamper på Stadiumi Flamurtari.

Kilde: Wikipedia