Annonse

Avni Pepa til albansk fotball


Avni Pepa fra Kristiansand er klar for den  albanske klubben Flamurtari Vlor. Den tidligere Startspilleren har de siste tre sesongene spilt for Sandnes Ulf, som rykket ned fra eliteserien i høst.

– Etter å ha spilt i eliteserien i fem år følte jeg det var på tide med noe nytt, sier Pepa til NTB.

Pepa har signert en avtale på halvannet år med klubben som ligger på sjuendeplass av ti lag i den albanske toppligaen.

26-åringen sier videre at han tror mulighetene for å komme seg til større ligaer er enklere gjennom imponerende spill i Albania.

– Jeg føler det er lettere å komme seg til klubber i Hellas og Tyrkia når jeg spiller her nede. Lønnsmessig er det også veldig bra for meg, sier spilleren som nylig debuterte på det nystartede landslaget til Kosovo.

 

Fakta
Klubi Sportiv Flamurtari Vlorë, også kjent som kun Flamurtari Vlorë, er en albansk fotballklubb fra byen Vlorë i distriktet med samme navn sørvest i Albania. Klubben ble grunnlagt i 1923. Lagets draktfarger er svarte med røde vertikale striper detaljer og svart underdel, mens bortedraktene er hvite med røde og svarte detaljer. Flamurtari Vlorë spiller for øyeblikket i landets øverste divisjon Kategoria Superiore, og spiller sine hjemmekamper på Stadiumi Flamurtari.

Kilde: Wikipedia
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar