Annonse

Asante solgt til Stabæk


Enest Asante er nå solgt til Stabæk | Foto: Lars Gunnar Bergstad

Start og Stabæk er nå enige om en overgang for Ernest Asante. Han bestod i dag den medisinske testen og kommer til å reise til Bærum når laget er tilbake fra treningsleir.

– Start er som en familie for meg. Derfor er det veldig trist å forlate klubben. Samtidig er det nødvendig av hensyn til klubbens økonomi og min egen utvikling som fotballspiller. Jeg vet at mange vil mislike dette og jeg må bare gjenta at jeg er veldig lei meg, sier Asante til klubbens hjemmeside.

Han sier også at det kommer til å bli tøft å ta farvel med klubben han har spilt for siden 2011, men at det heldigvis er en liten verden og at han kommer til å møte på folk fra Start igjen flere ganger.

– Jeg vil takke alle spillere og andre i Start, og ikke minst alle Start-supporterne, sier Asante.

Han kom til Start i 2011 og har spilt 109 kamper og scoret 25 mål.

Ifølge Budstikka.no har Asante skrevet under en treårskontrakt med Stabæk og overgangssummen skal være på under én million kroner.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar