Annonse

Asante går trolig til Stabæk


Enest Asante er nå solgt til Stabæk | Foto: Lars Gunnar Bergstad

Ernest Asante blir trolig Stabæk-spiller i løpet av kort tid. Det mener Fædrelandsvennen som har fått bekreftet Stabæks interesse for Starts lynraske høyreving.

Start skal lenge ha vært i forhandlinger med en norsk klubb om 26-åringen. Det kan være bærumsklubben etter hva Fædrelandsvennen erfarer.

Stabæk som nylig solgte spissen Franck Boli til kinesisk fotball for et tosifret antall millioner, har uttalt til avisen Budstikka  at de er i ferd med å sikre seg flere spillere.

I dag skrev russeren Evgeni Kirisov under for Stabæk. Han er back og har også flere aldersbestemte landskamper for Russland.

Administrerende direktør i  Start, Even Øgrey Brandsdal vil ikke kommentere saken og henviser til at klubben ikke kommenterer spillerlogistikk.

 

 

 

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar