Annonse

Arrangementssjefen gir seg i Start


Foto: Tor Erik Scrøder - www.kengurufoto.no

Arrangementssjef Marit Mykjåland kom til Start i 2007 for å hjelpe til da klubben flyttet inn på ny arena. Planen var å være der i ett års tid, men arbeidsoppgavene ble flere og tiden gikk. 

marit-mykjaland

Marit Mykjåland gir seg som arrangementsjef i Start

– Da vi var gjennom kutt-rundene i høst var jeg nær ved å slutte, men jeg sa ja til å fortsette. Nå er det tid for meg til å gjøre noe annet, sier Mykjåland (bildet) til ikstart.no.

Som arrangementssjef har Marit hatt kontroll på alt det formelle og praktiske rundt Starts hjemmekamper, men hun har også påtatt seg mange andre arbeidsoppgaver i klubben. Disse må nå overtas av andre.

Hun omtaler de siste 8 årene i klubben som en fantastisk tid med kolleger som er blitt hennes gode venner.

– Det blir mye å gjøre for dem som er  igjen, men jeg skal iallfall legge til rette slik at vi får til en smidig overgangsordning, sier Mykjåland.

– Marit vil bli savnet for sitt sprudlende vesen, gjennomgføringskraft og orden. Hun har alt på stell og har gjort en flott jobb for klubben, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar