KRS247.no

Henter værvarsel...

– Åpningen ødela for oss

Bård Borgersens elleve gikk ut på den halvgrønne gressmatta i Sandefjord som forhåndsfavoritter. Det var de som skulle vinne denne kampen og sikre et godt utgangspunkt foran hjemmemøtet mot Mjøndalen neste helg. Istedet ble det en marerittåpning som Start aldri klarte å komme seg tilbake fra.

– Jeg vet ikke helt hva den skyldes, om det er sol i øyene og vi blir truet i et bakrom som vi ikke mestrer. Så det blir liksom en motbakke resten av kampen og vi får en ugunstig balanse mellom det defensive og offensive, sier Borgersen til KRS247.

Han var ganske irritert like etter kampen, men etter hvert gikk denne følelsen over i skuffelse.

– Dette var en annen type kamp enn vi har vært vandt med. Det var vi som hadde forventningspresset på oss også får vi istedet en på trynet. Jeg er ganske skuffet over at vi ikke har mer ro i spillet vårt, forklarer Starts trener.

– Vi slår litt sånn diagonale pasninger motsatt fordi vi vet at det er en ting som Sandefjord er svake på. Det fungerte i første del av første og andre omgang, men vi kan ikke bare gjøre det ensidig. Da løper vi på oss strekk i eget lag, sier Bård Borgersen som må klare seg uten Rolf Daniel Vikstøl foran neste kamp på grunn av karantene.

– Det er et tap for oss, så det kom på et veldig ugunstig tidspunkt, sier han.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/228862745″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]