Annonse

Åpnet målkontoen mot Donn


Foto: Glenn Faannessen

Lasse Sigurdsen fikk virkelig vist frem sine offensive egenskaper i cupkampen mot Donn og scoret to av kampens åtte mål.

– Jeg hadde et mål der jeg fikk ballen i bakrommet og fikk et godt touch, så kunne jeg bare sette ballen mellom beina på keeper. Og på slutten der så fikk jeg ballen på et innlegg fra Adi [Markovic], så satte jeg ballen inn faktisk med ryggen, forklarer Sigurdsen til KRS247.

Han fikk oppleve en kamp hvor det var bare drøye 500 betalende tilskuere, men de var helt inntil fotballbanen. Det var en annerledes opplevelse for den tidligere Fløy-spilleren.

– Det er utrolig gøy å få publikum så nærme og det gir oss en ekstra boost og selvtillit, sier han som sammen med lagkameratene fikk klare beskjeder før kampen fra Steinar Pedersen.

– Vi måtte bare fokusere på oppgavene våre og gjøre det samme vi har gjort de siste kampene. Vi tar absolutt med oss læring fra denne kampen, sier Sigurdsen som også tror han snart kan åpne målkontoen i Tippeligaen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer