Annonse

Amin Nouri i samtaler med Brann


Amin Nouri, her mot Fløy i cupen 2013. Foto: Glenn Th. Faannessen

Den tidligere Start-backen skal være i forhandlinger med Bergens stolthet. Det skriver Bergens Tidende på sine nettsider. Verken Nouri eller hans agent har kommentert ryktene så langt.

– Jeg har ingen kommentar til dette, sier Nouri til avisen.

Spillerens rådgiver Kent Karlsen har heller ingen kommentar til saken.

Brann selger Andreas Vindheim til Sverige. Kun en medisinsk test står i veien for overgangen, noe som gjør at klubben nå ser etter en høyreback. Vindheims erstatter ligger an til å bli Amin Nouri, som har vært i samtaler med Brann. Assistenttrener Robert Hauge, som har jobbet sammen Nouri i Start, har vært involvert i dialogen med høyrebacken som også spilte som høyrekant i noen kamper for de gulsvarte.

I månedsskiftet oktober/november, ble det kjent at Nouri ikke fikk forlenget sin kontrakt med Start, som han har spilt for siden 2011. Selv om han ikke har vært i trener Mons Ivar Mjeldes fremtidsplaner, har han trent med klubben gjennom vinteren.

Han har selv aldri utelukket å returnere til Start, i følge sornett.no.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar