KRS247.no

Henter værvarsel...

– Alt presset er på Jerv

Vindbjarttrener Steinar Skeie er som vanlig rask med å legge press på motstanderen når Moseidmoen blir åsted for et cupderby når Vennesla besøkes av Jerv fra Grimstad.

– Vi hadde jo håpet på Start. Det hadde blitt en gedigen folkefest med den historikken som ligger til grunn der. Vi fikk Jerv, og det er det nest beste vi kunne fått slik jeg ser det, sier Skeie til KRS247.

Cupen ble et eventyr for Vindbjart i fjor, med utklassing av storebror Start. Skeie er raskt ute med å legge press på Jerv.

– Et lag fra første divisjon som spilte om tippeligaplass i fjor, og har store forventninger på seg. De har gjort store investeringer og har jo mål om å være blant de 20 beste lagene i Norge. De har et voldsomt press på seg, sier Skeie.

Vindbjart på sin side skal ut og ha det «harlig» moro.

– Vi skal glede oss over ramma som blir. Vi skal gå ut og bare nyte stunden. Det er vårt mål. Vi har jo selvfølgelig som mål å vinne kampen, også. Selvfølgelig kan vi klare det. Vi har ikke noe press. Vi kan bare kose oss, sier Skeie.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/259227317″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]