KRS247.no

Henter værvarsel...

– Alt kan skje

Bård Borgersen har tro på at de skal klare å unngå tap mot Molde til tross for at de ser ut til å være relativt uovervinnelige for tiden.

– Spiller vi ti kamper mot Molde, så taper vi nok de fleste av dem, men dette er bare én kamp. Da er det muligheter for at vi kan gjøre det bra, sier Borgersen til KRS247.

Han velger å ikke gjøre det store forandringene i forhold til planen de hadde mot Stabæk.

– Vi vil nok fremstå omtrent som vi gjorde der, at vi sørger for å være disiplinerte på avstander og forflytningskraft og de tingene der. I tillegg så må vi utnytte de mulighetene vi får på kontringer og dødballer, forklarer Starts trener.

Et område Start har slitt med i flere kamper på rad, er ballbesittelse og det å ha presisjon nok til å holde ballen i laget. Borgersen er klar på at det er viktig å finne en balansegang og tror resultatet i Stavanger vil være med på å påvirke om de har hastverk på å komme seg fremover på banen.

– Det er det som er veldig spesielt med denne kampen og forrige kamp, hvor vi må tenke parallellt og ikke bare på kampen. Det viktigste for oss er at vi ligger foran Mjøndalen på tabellen når vi er ferdige, sier Borgersen.

Hvor trygg er du på at det blir kvalifisering for Start?
– Vi skal iallfall gjøre alt vi kan for at vi skal lykkes med det, sier Bård Borgersen.