Annonse

– Alt handler om overlevelse


Odd Berg og Mons Ivar Mjelde bør berge plassen og vel så det, mener fotballkommentator Glenn Th. Faannessen | Foto Tor Erik Schrøder

Radio Sørs fotballeksperter Kjetil Nordhus og Morten Halvorsen tror den situasjonen Start er i, tyder på både krise og gryende sympati for klubben. De peker begge på at de upopulære takene som nå tas i klubben, virker som ytterst nødvendige.

Morten Halvorsen, fotballekspert for Radio Sør | FOTO: Glenn Th. Faannessen

Morten Halvorsen, fotballekspert for Radio Sør | FOTO: Glenn Th. Faannessen

Morten Halvorsen og Kjetil Nordhus blir å høre i Radio Sørs Startdekning i løpet av sesongen. Halvorsen tror klubben får en del sympati for situasjonen den er i.

– Timingen tyder på at det er virkelig krise. Samtidig ser man at dette vekker sympati for klubben hos flere. Det var virkelig gøy å se at de knuste Glimt. Det var nok en viktig selvtillitsvekker for et spennende mannskap.

– Hva med Moldespillerne som er på vei?

– Det blir viktig nå for klubben å utnytte det nettverket man har med Odd Berg for å få på plass de to Moldespillerne. Jeg tror de to blir en kjærkommen tilvekst til stallen.

Radio Sørs fotballekspert Kjetil Nordhus grubler over Starts sesong.

Radio Sørs fotballekspert Kjetil Nordhus grubler over Starts sesong.

Kjetil Nordhus er verken krass i kritikken eller full av forventninger foran årets sesong.

– Jeg har ikke så store sportslige forventninger rundt Start i år. Vi må se på alle seire og uavgjorte som en bonus i år. Jeg har ikke hevet meg på klagekoret på sosiale medier, fordi det som skjer i klubben virker å være så nødvendig for klubbens overordnede eksistens, forteller Kjetil Nordhus.

– Hva tenker du om den nevnte overgangen for Acosta?

– Han er en av de beste i Start, spiller for spiller. Om han forsvinner mister vi mye midtstoppererfaring, og jeg tror vi vil slite med å slippe inn færre enn 60 mål i år. Men! Skal man få penger for Acosta noensinne, så må det være nå. Det er en nødvendighet at klubben også slipper de to høye lønningene til de to Costa Ricanerne.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer