KRS247.no

Henter værvarsel...

– Alle ser at klubben trenger en spiss som Stokkelien

Mons Ivar Mjelde håper på en retur til sørlandsk fotball for Stokkelien som er ferdig i USA og en målfarlig spiss er noe som kanskje hadde ført til scoringer riktig vei for Start i dag.

– Jeg håper virkelig at Sørlandet klarer å mobilisere slik at han kommer til Start, sier Mjelde til KRS247 og han er heller ikke sen med å slakte den defensive innsatsen i starten.

– Vi scorer tre mål for Odd i første. Vi klarer ikke å klarere på det første målet og vi lager et billig frispark, forklarer Starts trener.

Nok en gang kommer Starts forsvarsspillere på etterskudd og duellspillet sitter ikke helt skikkelig, selv om Occean tapte mange dueller mot Christensen og De John. Men der det var under pari før pause, ble det jevnere i 2. omgang. Blant annet fordi flere juniorspillere fikk sjansen.

– Det er litt paradoksalt at når de unge kommer inn, blir vi bedre. Vi er ekstremt skuffet over innledningen. Jeg satt inn de unge som et grep for å gjøre oss bedre, sier Mjelde og synes det er skuffende å se at forskjellen på de mer erfarne spillerne nesten ikke er merkbar i forhold til de unge som nesten ikke har Tippeliga-erfaring overhodet.

– Det er de erfarne som skal ta ansvaret, avslutter Mons Ivar Mjelde.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/219502992″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]