Annonse

– Alle kan løpe til krampa tar de


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Rolf Daniel Vikstøl er godt kjent med rivaliseringen mellom Viking og Start. Han gleder seg til å møte siddisene, og særlig på 16. mai.

– Klart disse kampene betyr noe ekstra. Det er ekstra deilig å slå Viking, særlig på Viking Stadion, sier Vikstøl til Krs247.

– Noe eget med 16. mai også?

– Ja! Det er litt deilig å våkne opp på 17. mai når man møter mange folk på byen, etter en seier. Det er klart at vi har våre skadeproblemer, men det er sånt som skjer. Det er flere lag som sliter med stor slitasje på spillerne. Men det er 11 mot 11, og alle kan løpe til krampa tar de. Det skal vi gjøre i helgen.

– Kan vi bruke kampen mot Glimt til noe positivt, eller må den glemmes?

– Vi har nok sagt vi skal glemme den kampen. Vi må opp på et høyere nivå. Vi går for alle tre poengene, og blir det bare ett så er også det et greit resultat borte mot Viking.

Hør hele intervjuet her.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer