KRS247.no

Henter værvarsel...

Håper på mer spilletid

Alex De John var selvskreven i forsvaret i flere av kampene under Mons Ivar Mjelde og Bård Borgersen, men så langt under Steinar Pedersen, har han bare fått to innhopp. Ett mot Lillestrøm og ett i 1-4-kampen mot Sarpsborg 08. Han håper på mer tillit nå som Pedersen må ta grep for å bedre forsvaret sitt.

– Jeg har selvfølgelig veldig lyst til å spille for Start. Som lag må vi fremstå som solide defensivt, vi kan ikke slippe inn tidlige mål i kampene. Det vekker dårlige minner tilbake til i fjor, spesielt da vi slapp inn mål i løpet av de første tre minuttene nå sist mot Sarpsborg, sier De John til KRS247.

Det er et tøft kampprogram som venter Start med to kamper i uken så å si hver uke frem til VM-pausen, det tror amerikaneren kan åpne for at han får spille.

– Ja, det er mange kamper som skal spilles, så jeg håper jeg kan få spilt noen av de. Jeg vet jeg kan spille her, og jeg har bevist at jeg kan det også. Så det er opp til om treneren ønsker å gi meg en sjanse, sier De John.

Hva tror du om Starts sjanser mot Vålerenga?
– De er et godt lag, men fremstår vi solide defensivt så skal vi absolutt klare å gi de kamp og så må vi skape noen sjanser, sier Alex De John.