KRS247.no

Henter værvarsel...

– Aldri kjekt å slippe inn mål

Starts keeper Håkon Opdal legger ikke skjul på at de absolutt burde fått en bedre avslutning på sesongen som endte på samme måte som den startet, nemlig med tap.

– Det var kjedelig. Men jeg synes vi er brukbart med før de scorer, så plutselig er det helt åpent og etter scoringen kommer de mye mer med og det blir mye halvhjerta fra vår side, sier Opdal til KRS247.

Oddingen måtte plukke ut tre baller fra nettet i sesongens siste kamp og det siste målet kom fra en som bare halvminuttet tidligere satt på benken med innbytterpuls, nemlig Alanzinho.

– Det er av og til fine mål man slipper inn og det er jo kjekt for publikum å se fine mål og det er bedre å slippe inn slike mål enn såkalte drittmål. Men det er aldri kjekt å slippe inn mål overhodet, sier Håkon Opdal kontant.

Hva blir fokuset ditt fremover?
– Det blir å restituere hodet mitt og gjøre meg klar til en ny sesong. Vi har begynt på det allerede og sett fremover. De siste kampene har vi stort sett prestert bra i, men i dag er vi under pari og møter en motstander som har alt å spille for, forteller oddingen som ser positivt frem mot neste sesong.

– Det er viktige signaler at spillere som har Tippeliga-erfaring, og som helt klart er Tippeliga-spillere, at de sier at dette er noe de har lyst til å være med på. Det er kjempegode signaler både for klubben og for publikum. Jeg har kontrakt i to år til og for meg er det viktig at de spillerne som har signert, har tro på laget og klubben og når de spillerne er med, e rdet lett for meg å bli med. For jeg har lyst til å oppnå noe med Start, sier Håkon Opdal.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/291807983″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]