Annonse

Ajer trolig ute mot Viking


Kristoffer Ajer | Foto: Lars Gunnar Bergstad

Start må trolig klare seg uten Kristoffer Ajer til den siste treningskampen, som er mot Viking på søndag. Skadesituasjonen i klubben er nå så alvorlig at Mjelde trolig må låne flere prøvespillere.

På dagens trening med bare 12 utespillere tilgjengelig, pådro Ajer seg lårskade og hjernerystelse i en kollisjon med keeper Samuel Dirscher. Leiesoldaten fra Molde, Andreas Hollinger, måtte avbryte treningen før tiden med en vond lyske.

– Jeg har aldri vært med på ligende, sier Mjelde til Fædrelandsvennen, som er usikker på om de klarer å stille med nok spillere til kampen på søndag.

Jon Hodnemyr, Espen Hoff og Rolf Daniel Vikstøl er ute med skade, og fysioterapeaut Jørgen Rostrup kan bekrefte at Hoff og Vikstøl ikke rekker å bli friske til sesongstart 7. april. På skadelisten står også fortsatt Jesper Mathisen sammen med ungguttene Eirik Wichne, Adi Markovic og Lasse Sigurdsen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer