Annonse

– Ajer får ikke lov til å reise


Jesper Mathisen gleder seg til ny sesong Foto: Helge Martin Markussen

Unggutten Martin Ødegaards overgang til Real Madrid har fått mye oppmerksomhet i den siste tiden. I Start finner vi en annen ung mann med et enormt potensiale, Kristoffer Ajer. Men han får ikke lov til å reise, det har Jesper Mathisen bestemt. 

– Kristoffer er blitt min romkamerat og da slipper han ikke ut av verken av Start eller det rommet, sier Jesper Mathisen til KRS247.

Han forteller at kroppen nå fungerer sånn noenlunde. Etter at han fikk med seg en omgang mot Sørlandslaget på fredag har utfordringen vært hva som skjer med kneet etter kamp. 

Jeg elsker å spille fotball og jeg elsker å spille for Start. Det er ingen andre klubber i Norge jeg vil spille for.

– Det hovnet litt opp etter kampen, så vi må bare trene videre for å tåle mer og mer, sier Mathisen.

Hans skadeproblemer har det vært skrevet om siden han var 17 år, men selv om det har vært mange nedturer er han klar på at han ikke kommer til å gi opp.

– Jeg gir meg ikke før jeg sitter i rullestol. Jeg elsker å spille fotball og jeg elsker å spille for Start. Det er ingen andre klubber i Norge jeg vil spille for, fastslår midtstopperen.

Glem nedrykk

Etter at Zlatko Tripic forsvant til Tyskland for noen uker siden var deler av lokalpressen fort ute med krigstypene, og spådde nedrykk for Start. Det går ikke Mathisen med på.

– Det er ikke slik av vi er avhengig av én spiller på laget. Vi har andre som kan gå inn å gjøre en like god jobb som han. Men da er må de unge spillerne ta nye steg og bidra på en bra måte, samtidig som vi klarer å holde nøkkelspillerne skadefrie, for vi har som mange andre lag en skjør stall, sier Mathisen.

Hva avisen skriver om bryr man seg ikke mye om i garderoben, i følge Mathisen.

– Vi ler litt av det, for de viser vel at de ikke har veldig mye innsikt i hva vi holder på med, fastslår han.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar