Annonse

Ajer blir i Start ut sesongen


Kristoffer Ajer vil ha fokus på å berge plassen i eliteserien med Start. Her fra cuptapet mot Vindbjart tidligere i år (Foto: Pål Lomeland)

Kristoffer Ajer har i følge Fædrelandsvennen takket nei til en rekke storklubber. Han ønsker å bli værende i Start, i alle fall ut sesongen.

– Jeg forholder meg til at jeg skal være i Start ut sesongen. Det er det som er fokus nå, sier Ajer til avisen.

En rekke klubber både i Norge og utlandet har finsiktet stortalentets kvaliteter gjennom hele sesongen. Ajer har blant annet takket nei til Rosenborg og Molde.

– Jeg kunne ha gått nå, men jeg har ikke samvittighet til å dra fra Start i den situasjonen klubben er i nå. Jeg vil heller gjennomføre sesongen her, så får vi se etter sesongen, sier han.

17-åringen bekrefter overfor avisen at det har kommet konkrete henvendelser fra storklubber.

– Ja, det har det, men ikke noe jeg vil gå noe mer inn på, sier Ajer.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer