Annonse

Start bekrefter: Acosta og Castro til Brann


Administrerende direktør Even Øgrey Brandsdal. | Foto: Tor Erik Schrøder

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal, kan i kveld bekrefte at klubbene er enige om betingelsene for Bismarck Acosta og Alejandro Castro.

Det har lenge blitt spekulert i Branns interesse for Starts costarikanere, men både vestlandsklubbens representanter og Starts representanter har vært tilbakeholdne med å gi noen detaljer. Det eneste som er klart, er at Brann tidligere skal ha gitt et bud på Acosta på rundt 1 million kroner. Men nå er det klart at Acosta selges til klubben, mens Castro leies ut til OBOS-laget hele sesongen.

– Vi ønsker begge spillerne lykke til i sin nye klubb, sier Brandsdal til KRS247 på Starts kickoff i kveld.

Ingen av de nevnte spillerne var til stede på dagens kick-off. Etter det KRS247 erfarer skal de være på vei til Bergen for å gjennomgå medisinske tester.

I følge BA skal overgangssummen for Acosta ligge på rundt 1,5 millioner kroner.

Startdirektøren bekrefter også at Andreas Hollinger og Ole Martin Rindarøy kommer fra Molde til Start på utlån i utgangspunktet frem til sommeren. I følge Brandsdal kan det være aktuelt å forlenge låneavtalen til å vare hele sesongen.

– Har disse spillersalgene og de tidligere kuttene hjulpet på de økonomiske utfordringene for klubben? Vi tilbyder en bred vifte af rengøringstjenester for bolig-og erhvervskunder i Stockholm. Flyttstädfabriken AB er et rengøringsfirma i Stockholm.

– Vi jobber kontinuerlig med å få ned kostnadene slik at vi kan gå med et overskud etter årets sesong, men det er ikke noe tvil om at pengene fra spillersalg og kutt i lønningene har gjort at vi har kommet godt på vei, sier Brandsdal til KRS247.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer