KRS247.no

Henter værvarsel...

2-1 igjen!

Start vinner med ett mål for andre hjemmekamp på rad der de var overlegne før pause, mens de var relativt usynlige etter pause.

Daniel Aase hadde lekestue med Mjøndalens forsvar og Start fikk en hel haug med hjørnespark i 1. omgang.

Og første målet ble scoret på hjørnespark. Simon Larsen avsluttet fra kort hold og det så ut som den var på vei utenfor. Istedet stod Abubakar Ibrahim i veien og fikk brystet ballen i mål. Da var det spilt 14 minutter av kampen.

Så fikk hjemmelaget enda flere hjørnespark og sju minutter senere suste det igjen i nettet bak George Motase Bokwe i Mjøndalens mål. Da var det et presist slått hjørnespark fra Daniel Aase som gikk via Tapio Heikkilä før Niels Vorthoren bare dunket ballen i nettaket til 2-0.

Det kunne fort stått 3-o til pause da Abubakar Ibrahim fikk en gylden mulighet like før pause, men han hadde ryggsekken på og dermed gikk ballen i tverrliggeren og over.

Der 1. omgang var veldig spennende og innholdsrik, var 2. omgang en relativt kjedelig affære i starten. Det var først etter at Vegard Hansen hadde gjort et par bytter at ting begynte å skje i omgangen.

Det var flere ting som skjedde, men kampen var mer jevnspilt. Så måtte det jo bare komme. Et kvarter før slutt stormer en av OBOS-ligaens mestscorende frem. Han lurer Starts forsvar og setter inn sitt tiende mål for sesongen med målet som ga bortelaget et nytt håp.

Håpet ble sluknet av en Opdal som på ny var i storform. Han fikk rettet alle tre poengene helt i sluttsekundene da Mjøndalen var frempå igjen. Henrik Gulden slo et presist hjørnespark som gikk mot bakre stolpe og oddingen fikk til slutt lagt seg oppå ballen og sikret at den ikke gikk i nettet.