Annonse

15-åring fra Vigør går til Start


Tobias Christensen går fra Vigør til Start. Her fotografert under Norway cup i 2013 (Foto: FK Vigør)

Tobias Christensen (15) går fra Vigør til Start. Dermed har Vigørs talentfabrikk levert nok en spiller til storebror i byen.

Christensen skal i utgangspunktet spille kamper på Starts G16-lag i den nasjonale ligaen.

– Jeg gleder med veldig til å trene enda mer i et proft fotballmiljø. Jeg kommer selvfølgelig til å savne spillerne og resten av Vigør, men ser også frem til å spille for Start – det er jo toppklubben på Sørlandet. Jeg mener dette var riktig for min egen utvikling, sier han til ikstart.no.

15-åringen har vært på treningsopphold i danske Aalborg og Fulham. Han har også tidligere trent med de gule og sorte.

– Vi ønsker Tobias lykke til og gleder oss til å følge hans utvikling videre, sier sportslig leder Ruben Kleiven i Vigør.

Starts utviklingsleder Bård Borgersen gleder seg over at enda en dyktig fotballspiller fortsetter karrieren sin i Start.

– Tobias har lenge vært et av de største lokale talentene. Han er en offensiv spiller med gode ferdigheter. Vi gleder oss til å jobbe med ham fremover. Han skal få bli kjent med Start og hvordan vi jobber i klubben, sier Borgersen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer