Dette er KRS247.NO

KRS247.NO er en kommersiell, uavhengig og lokal nettavis for Kristiansand og omliggende kommuner.

Nettavisen byr utelukkende på lokalt innhold, 24 i timer i døgnet, syv dager i uken – derav navnet KRS247. Alt innhold er åpent og gratis tilgjengelig for alle.

KRS247 er en tjeneste som er levert av Radio Sør. Ansvarlig utgiver for nettavisen er Kristiansand Lokalradio As med org. nr. 992 235 993.

Vårt redaksjonelle mål er å speile det lokale nyhetsbildet, lokal musikk, lokal idrett, lokalt kulturliv og lokalt underholdnings- og samfunnsliv. Vi skal tilby innhold og tjenester som er preget av høy kvalitet, allsidighet og mangfold. Det redaksjonelle innholdet presenteres som tekst, lyd og video.

Vårt mål er å dekke de lokale hendelsene i Kristiansand på en positiv måte, uten at det går på bekostning av vår journalistiske integritet. Innholdet produseres av de faste journalistene i Radio Sør, i tillegg til freelansere og andre lokale bidragsytere.

KRS247 gis også ut som 36 siders tabliodavis i to årlige utgaver. En sommerspesial i uke 25 og en julespesial i uke 49. Avisen utkommer i 50 000 eksemplarer i kommunene Kristiansand, Søgne, Songdalen og Vennesla.

KRS247.NO arbeider etter Vær varsom Plakatens regler for god presseskikk.

Dette er Radio Sør
Radio Sør er en kommersiell og kjedeuavhengig lokalradio med lokalt eierskap. Stasjonen har hovedkontor og studio i Kristiansand samt avdelingskontor i Mandal. Tilsammen har vi dekning i 11 kommuner gjennom egne konsesjoner. Disse er Kristiansand, Søgne, Songdalen, Vennesla, Marnardal, Mandal, Lindesnes, Audnedal, Åseral, Lillesand og Birkenes.

Radio Sør er distriktets største lokalradio og du hører oss på FM98,6 i Kristiansand og på nett.