KRS247.no

Henter værvarsel...

Radioannonsering

Radio Sør er distriktets ledende lokalradio målt i antall lyttere og sett i forhold til størrelsen på dekningsområde. Visjonen er å være den beste informasjons- og underholdningskanalen i Vest-Agder, og våre sendinger henvender seg til den aktive og kjøpesterke målgruppen fra 25 år og oppover – blant innbyggere, turister og besøkende i eget dekningsområde. 

Du kan lukke igjen øynene for alle de visuelle reklamebudskapene du eksponeres for hver dag, men har du noen gang klart å lukke lyd ute?

Kommersiell lokalradio er en fantastisk mediekanal. Mens øynene dine konkurrerer om flere annonsebudskap parallellt på både print og web, kommuniserer vi bare et budskap om gangen på radio. Reklameunngåelsen er lav, i følge flere omfattende undersøkelser. Radioreklame appellerer til lytternes fantasi og krever ikke samme oppmerksomhet som andre medier.

Radioreklame er også tett på innkjøpsøyeblikket, aktuell, god på å gjenoppfriske budskap og gir derfor stor effekt på kort tid. En annen fordel er at din reklame kommer raskt og effektivt ut til det lokale markedet – og ikke minst – du er alene om oppmerksomheten!

Vår markedsavdeling hjelper selvfølgelig med produksjon av ditt reklameinnslag. Vi trenger kun noen stikkord fra deg, så lager vi kreative forslag på DIN reklamespot.

Kommersielle muligheter

Radio Sør kan tilby deg som annonsør en rekke spennende muligheter og produkter. Under ser du en beskrivelse av hva vi kan tilby. Ikke nøl med å kontakte vår salgsavdeling, slik at vi i samarbeid kan sette sammen den optimale kampanjeplanen for deg som annonsør.

Radiospots
En radioannonse (spot) formidler ditt budskap på en kraftfull og effektiv måte. Budskapet i radio er oftest kort (vanligvis 20 til 30 sekunder), men høres ofte. Vi skreddersyr din radiokampanje og hjelper deg fra idé til ferdig produkt. Vi kan kombinere spottene med andre produkter, for å sørge for at du får høyest mulig gjennomslag for ditt budskap.
Prisen på radioannonsen avhenger av lengde, volum og plassering. Hos Radio Sør kan du kjøpe annonser for ulike dekningsområder. Vi tilbyr samkjøringer som dekker Stor-Kristiansand, Lindesnesregioen, Vest-Agder eller hele Sørlandet

Sponsorater
Om du framfor alt vil profilere ditt firmanavn, din merkevare eller et produkt, så er sponsing av program og programinnslag en utmerket måte å annonsere på. Sponsorvignetten eksponerer annonsøren før og etter det aktuelle programmet eller innslaget.

Vi jobber systematisk med å finne riktig sponsorat for den enkelte kunde, med fokus på å finne riktig link, profil, målgruppe og tidspunkt – slik at man oppnår størst mulig effekt. Radio Sør tilbyr en rekke variasjoner av sponsorater.

Events / Konkurranskonsepter
Events gir en unik mulighet for våre kunder å skille seg fra øvrige annonsører. Eksponering gjennom konkurranser, promo, spesialarrangementer og livesendinger fra location garanterer deg fokus fra våre lyttere.

Radio Sør har en rekke ferdiglagede og veltestede konsepter egnet for ulike bransjer. Videre har vi løpende og svært populære konsepter som eksempelvis ”Månedens nyfødte” og ”Ukens bursdagsbarn”.

 

Annonseproduksjon

Det å utvikle en god tekst og riktig lydbilde for en profilreklame på radio er en øvelse som kan være nyttig for enhver merkevareannonsør. Det tvinger en til å tenke grundig gjennom hvordan man er ulik konkurrentene og hvilke fortrinn som vil ha varig appell til kundene.

Våre erfarne lydprodusenter kan ta hånd om hele denne prosessen for deg; fra idé, tekstproduksjon, lydproduksjon og til det ferdige produktet høres på Radio Sør. Vi tilyr et bredt spekter av radioannonser, fra enkle lydplakater til mer omfattende produksjoner som garantert fenger, begeistrer, beveger eller vekker mottakeren av budskapet.

 

Dekning og lyttertall

Radio Sør henvender seg i hovedsak til lyttere i alderen fra 25 år og oppover. Nedslagsfeltet er Stor-Kristiansand men samarbeidsavtaler med Radio Loland, Radio Sør Lindesnes, Radio Sør Lillesand og Radio Kvinesdal gjør at du nå kan høre Radio Sør sine sendinger i 13 kommuner i Vest-Agder og 3 i Aust-Agder.

Ta kontakt med vår markedsavdeling for mer informasjon om radioproduktet, annonsepriser, annonseplasseringer,  eller annonsebestilling.

KRISTIANSANDSREGIONEN

Denne markedsføringspakken formidles av Radio Sør Kristiansand på eget hoveddekningsområde som er kommunene under Kristiansand Handelsdistrikt i tillegg til Lillesand og Birkenes.

Pakken inkluderer 6 kommuner;
Kristiansand, Søgne, Songdalen, Vennesla, Lillesand og Birkenes

Lytteroppslutning: ca 22 500 | uke*
Andel potensielle lyttere over 12 år: ca 96 000 personer

LINDESNESREGIONEN

Denne markedsføringspakken formidles av Radio Sør Lindesnes på eget hoveddekningsområde. Radiostasjonen som har sitt hovedsete i Mandal, kan vise til en meget høy lytteroppslutning innen sitt nedslagsfelt. Pakken kan kombineres med Kristiansandsregionen for en optimal lokal dekningsgrad.

Pakken inkluderer 5 kommuner;
Mandal, Marnardal, Audnedal, Lindesnes og Åseral

Lytteroppslutning: ca 7 000 | uke*
Andel potensielle lyttere over 12 år: ca 20 000 personer


VEST-AGDER

Samkjøringen formidles på Radio Sør, Radio Kvinesdal, Radio Sør Lindesnes, Radio Sør Lillesand og Radio Loland.

Pakken inkluderer 18 kommuner;
Kristiansand, Søgne, Songdalen, Vennesla, Iveland, Mandal, Marnardal, Audnedal, Lindesnes, Åseral, Hægebostad, Kvinesdal, Flekkefjord, Sirdal, Lillesand, Birkenes, Evje & Hornes og Bygland.

Lytteroppslutning: ca 46 000 | uke*
Andel potensielle lyttere over 12 år: ca 144 000 personer