KRS247.no

Henter værvarsel...

Vil ha tak i aspirerende rockemusikalstjerner

For første gang på Sørlandet settes «Rock of Ages» opp som musikal med premiere i april neste år og over to dager skal de første medlemmene i et stort ensemble velges ut.

– Du trenger egentlig ikke ha forkunnskaper om rockemusikk, men vi skulle jo gjerne ha ønsket at alle hadde stilt opp der med en skikkelig rockesveis, fleiper musikkansvarlig Inger Marie Lohne til KRS247.

Sammen med koreograf Elisabeth Stensby og Christer Wold Sundstøl skal de i første omgang sette sammen et ensemble på maks 30 personer som skal drive med sang og musikk, men det blir også mulighet for de som vil være med på andre måter.

– Vi har jo fått med oss koregraf Elisabeth Stensby fra StudioE, så vi skal senere ha en danseaudition for spesialdansere som også skal være med, sier Lohne.

Temaet for musikalen er musikk fra de store rockebandene fra 80-tallet og er basert på en handling som i utgangspunktet hører til i Los Angeles, på den beryktede gata Sunset Strip og ble også filmatisert i 2012 med blant andre Tom Cruise og Catherine Zeta-Jones på rollelisten.

– Det er selvfølgelig stor forskjell på filmen og musikalen og vi kommer til å ha størst fokus på musikken. Det blir selvfølgelig noe spill, men mest musikk, sier Christer Wold Sundstøl, som har fått rollen som inspisient og co-regissør. Da han snakket med oss fremstod han mer som dagens type rockere, i hullete dongeribukse og capsen bak frem. Men han kunne iallfall posere som en rocker på bildet.

Auditionrundene skjer på samme sted som premieren den 21. april, i Buen kulturhus i Mandal. Men selv om stedet ikke er Kristiansand, ønsker de å få med seg folk fra hele regionen.

Hør mer her

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/224851784″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]