Annonse

– Vi har ikke vært heldige med været


Asbjørn Dovland (til venstre) håper at værprognosene foran morgendagens tirsdagskonsert ikke slår til (Foto: Pål Lomeland)

Initiativtaker til Tirsdagskonsertene, Asbjørn Dovland er klar for årets siste tirsdagskonsert på Fiskebrygga i morgen. Og det hele avsluttes med «norsk på norsk».

– Vi gleder oss til å holde den siste konserten i morgen. Det er alltid gøy med norsk slagere. Og de finnes det mange av, sier initiativtakeren.

Været har ikke vært på arrangørens side denne sommeren og det lover ikke godt for morgendagen heller.

– Vi har ikke vært så heldige med været. Vi har allerede hatt to tirsdager med regnvær. Og det ser heller ikke så lovende ut i morgen heller. Vi håper at en væroppatering utover dagen vil endre på det, sier Dovland.

Arrangementet har truffet sørlandspublikummet og nå skal arrangørene oppsummere for å se hvordan man kan lage en enda bedre bryggefest til neste år.

– Det har skikkelig satt seg på plass foran denne tredje sesongen og det har vært utrolig bra besøkt. Jeg kan ikke se noen grunn til at dette ikke skal bli det og at det blir som i år med syv konserter. Vi skal ha et evalueringsmøte kort tid etter at vi er ferdige med årets sesong, for å se hva vi eventuelt kan gjøre bedre. Vi lærer mye for hvert år vi arrangerer. Alt fra vakthold til opp- og nedrigg. Vi begynner å få god kontroll for hvordan vi skal få det til å gli på en god måte, sier Dovland.

 

 

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer