Annonse

Uttalefeil ga sirkusidé


Sirkusdirektør Maria Arredondo med ektemann og manesjemakker Torstein Sødal. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Når Maria Arredondo og Torstein Sødal tar med seg Øyvind Blunck og Stian Carstensen i Kilden for å ha sirkus, har navnet fått inspirasjon fra alle de situasjonene der folk ikke klarte å uttale Marias etternavn korrekt.

– Jeg har jo et navn som mange har hatt problemer med å uttale. Det har vært mange forsøk. «Arradondo», «Arrondondo» og «Rhododendron». Da har det ved flere anledninger blitt nevnt «Arnardo», forteller Maria ARREDONDO.

En dag kom ektemannen Torstein og fortalte at de skulle ha sirkus i Kilden, og at hun skulle være direktør. Planen var å lage en musikalsk fest som en liten kontrast til det man som oftest forbinder med Torstein og Maria.

– Vi har veldig mange konserter i løpet av året hvor vi er i kirka eller i et kulturhus med høytidelig stemning. For Maria er dette det nærmeste man kommer en drømmekveld, sier Torstein Sødal til KRS247.

– Øyvind Blunck har vært min store helt. Da mamma fortalte meg at han skulle på TV-en så var det så stas. Det var bedre enn lørdagsgodt og lørdagspizza og alt annet. Jeg synes det er så fin og uskyldig humor. Jeg får lyst til å le sammen med ham, forteller Maria.

Med på laget kommer også en musikalsk tusenkunstner som tok hele ekteparet på senga da de opptrådte på en eventjobb i Oslo for et år tilbake.

– Han slo oss helt i bakken, sier Sødal når han skal snakke om Stian Carstensen.

Han sammenligner Carstensen med en mannlig Ingrid Bjørnov, med musikalitet og humor i samspill.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer