Annonse

Udo sier farvel til Accept på Kick Scene


Foto: Livewire Booking

Heavy-vokalisten Udo Dirkschneider er i Kristiansand for å ta endelig farvel med de gamle Accept-låtene. Radio Sør-medarbeider Tore Mydland mener kveldens konsert er for de som likte heavy metal på 80-tallet.

– Dette er nok ikke en konsert for nye fans, sier Mydland.

Udo Dirkschneider er på veien for å si et endelig farvel med de låtene han har måttet trekke frem gang etter gang som live-artist. Nå skal han fokusere mer på fremtiden, forteller Mydland. Han skal selv oppleve Udo for andre gang på Kick, og brukte litt tid sist for å bestemme seg for hva han syntes om konserten den gang.

– Accept var et av min ungdoms store band, og Udo var en veldig spesiell vokalist. Jeg så ham med U.D.O-bandet sist. Den gangen klarte jeg ikke helt å bestemme meg for om det var litt harry fordi det er for lenge siden de var virkelig gode, eller om det var storveis.

Mydland endte opp med det siste.

P.S. Supportbandet Anvil var metalbandet som aldri slo gjennom, til tross for at de har fungert som inspirasjonskilde til noen av de største metalbandene i historien.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer