KRS247.no

Henter værvarsel...

Udo sier farvel til Accept på Kick Scene

Heavy-vokalisten Udo Dirkschneider er i Kristiansand for å ta endelig farvel med de gamle Accept-låtene. Radio Sør-medarbeider Tore Mydland mener kveldens konsert er for de som likte heavy metal på 80-tallet.

– Dette er nok ikke en konsert for nye fans, sier Mydland.

Udo Dirkschneider er på veien for å si et endelig farvel med de låtene han har måttet trekke frem gang etter gang som live-artist. Nå skal han fokusere mer på fremtiden, forteller Mydland. Han skal selv oppleve Udo for andre gang på Kick, og brukte litt tid sist for å bestemme seg for hva han syntes om konserten den gang.

– Accept var et av min ungdoms store band, og Udo var en veldig spesiell vokalist. Jeg så ham med U.D.O-bandet sist. Den gangen klarte jeg ikke helt å bestemme meg for om det var litt harry fordi det er for lenge siden de var virkelig gode, eller om det var storveis.

Mydland endte opp med det siste.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/248339875″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

P.S. Supportbandet Anvil var metalbandet som aldri slo gjennom, til tross for at de har fungert som inspirasjonskilde til noen av de største metalbandene i historien.