Annonse

Turnédebuterer sammen på Østsia


Foto: Alf Otto Fagermo

I høst sendte Matilda Gressberg avgårde en demo av en halv låt til OMVR, kjent fra blant annet «The Voice» i 2012 og nå reiser de begge på turné sammen. Det blir den aller første konsertturnéen for OMVR og han merker allerede turné-følelsen.

– Jeg har tenkt på at jeg skal på turné, men det var først da jeg satte meg i bilen i dag morges at jeg tenkte at «shit, nå skal jeg faktisk på turné». Så det har vært kjempehyggelig, og vi er jo to band på tur liksom, så det er gøy å bli kjent med hverandre, sier OMVR til KRS247.

Det var låta «Apologize» som satte i gang samarbeidet og opptakten til dette var en demo som Gressberg hadde laget og både plateselskapet Sony Music og henne selv var enige om at OMVR skulle være duettpartneren i sangen.

– Så da var det bare å sende avgårde en melding, og vi kjente jo hverandre ikke. Så jeg sendte ham en melding på Facebook bare, og spurte om han ikke hadde lyst til å høre på en demo jeg hadde og om han hadde lyst til å være med, sier Matilda Gressberg.

– Jeg så først på Twitter om at hun hadde sendt meg en melding, sier OMVR.

– Jeg hadde sikret meg først og sendte en «tweet» sånn at jeg skulle være helt sikker på at han skulle sjekke Facebook, skyter Gressberg inn.

– Så jeg så det på Twitter om at jeg måtte sjekke innboksen min og da gjorde jeg det. Og så hørte jeg første vers og refreng og syntes det var en fin låt og tenkte at jeg får vel bare ta det herfra da, sier han.

Konserten på Østsia i kveld er en av fire spillesteder og det fungerer på en måte som andre splitkonserter, der de spiller hver sin «gig» og spiller «Apologize» sammen.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer