Annonse

Tror Cleese blir utsolgt fort


Foto: Alf Otto Fagermo

I dag ble det klart at John Cleese kommer for første gang på 10 år til Norge når turnéen «Last Time To See Me Before I Die» utvides med enda flere datoer neste vår. Et av disse besøkene er Kristiansand, og det er første gangen komikeren kommer til byen.

– For oss er det utrolig stort. Det er litt sånn urealistisk at vi skulle få tak i John Cleese på andre gangen vi arrangerer en stand-up her i byen, sier Jørgen Skauge fra KRS Stand Up til KRS247.

Tanken om å få mannen kjent fra Monty Python og «Hotell i særklasse» kom ved en tilfeldighet.

– Vi gjorde jo en Michael McIntyre i Aquaramahallen nå i mai og når vi gjorde den så kom det opp litt utpå kvelden der at dette var en fantastisk plass å arrangere komedie, så de spurte om de ikke var mulig å gjøre John Cleese, så da fant vi ut at det må vi nesten prøve på, forteller Skauge.

Showet i Aquaramahallen den 12. mai er et av fem han gjør i Norge i mai neste år og billettene legges ut på onsdag morgen.

– Jeg vet at det har gått allerede en forestilling i Oslo som er utsolgt på det lukkede forsalget, så jeg tror det kan gå fort. Sist så solgte vi 80-90 prosent av billettene på Michael McIntyre på første dagen, så vi regner med at det går veldig mange billetter på onsdag.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer