KRS247.no

Henter værvarsel...

Tror Cleese blir utsolgt fort

I dag ble det klart at John Cleese kommer for første gang på 10 år til Norge når turnéen «Last Time To See Me Before I Die» utvides med enda flere datoer neste vår. Et av disse besøkene er Kristiansand, og det er første gangen komikeren kommer til byen.

– For oss er det utrolig stort. Det er litt sånn urealistisk at vi skulle få tak i John Cleese på andre gangen vi arrangerer en stand-up her i byen, sier Jørgen Skauge fra KRS Stand Up til KRS247.

Tanken om å få mannen kjent fra Monty Python og «Hotell i særklasse» kom ved en tilfeldighet.

– Vi gjorde jo en Michael McIntyre i Aquaramahallen nå i mai og når vi gjorde den så kom det opp litt utpå kvelden der at dette var en fantastisk plass å arrangere komedie, så de spurte om de ikke var mulig å gjøre John Cleese, så da fant vi ut at det må vi nesten prøve på, forteller Skauge.

Showet i Aquaramahallen den 12. mai er et av fem han gjør i Norge i mai neste år og billettene legges ut på onsdag morgen.

– Jeg vet at det har gått allerede en forestilling i Oslo som er utsolgt på det lukkede forsalget, så jeg tror det kan gå fort. Sist så solgte vi 80-90 prosent av billettene på Michael McIntyre på første dagen, så vi regner med at det går veldig mange billetter på onsdag.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/339851719″ params=»color=19a2de&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]