Annonse

Trashpop og Samsen samarbeider


Bookingansvarlig i Trashpop, Madelen Abrahamsen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Tidligere Norgesmester i konsertbooking, Trashpop, skal nå sammen med Samsen Kulturhus arrangere konserter på Bingen scene. Den rusfrie scenen skal gjestes av lovende og kjente acts.

– Førstemann ut i dette samarbeidet er Ary. Nettstedet musikknyheter.no kåret Ary til den mest lovende artisten i 2016 i Norge, forteller Madelen Abrahamsen til KRS247.

Hun er bookingansvarlig i Trashpop, og har også sikret at det kritikerroste bandet Hvitmalt Gjerde også gjester Samsen dette semesteret. Videre har Trashpop sikret seg et gjensyn med en gammel kjenning i Kristiansand.

– The Dogs med Kristoffer Schau kommer til Aladdin 11. februar. Vi vet jo at han er populær her i Kristiansand, så det tror vi blir bra.

Hun trekker også frem en jazzet januar med bandet Møster som det store høydepunktet, og Death By Unga Bunga som headlinet Sørveiv i sin tid gjester Kristiansand 10. mars.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer