KRS247.no

Henter værvarsel...

Trashpop og Samsen samarbeider

Tidligere Norgesmester i konsertbooking, Trashpop, skal nå sammen med Samsen Kulturhus arrangere konserter på Bingen scene. Den rusfrie scenen skal gjestes av lovende og kjente acts.

– Førstemann ut i dette samarbeidet er Ary. Nettstedet musikknyheter.no kåret Ary til den mest lovende artisten i 2016 i Norge, forteller Madelen Abrahamsen til KRS247.

Hun er bookingansvarlig i Trashpop, og har også sikret at det kritikerroste bandet Hvitmalt Gjerde også gjester Samsen dette semesteret. Videre har Trashpop sikret seg et gjensyn med en gammel kjenning i Kristiansand.

– The Dogs med Kristoffer Schau kommer til Aladdin 11. februar. Vi vet jo at han er populær her i Kristiansand, så det tror vi blir bra.

Hun trekker også frem en jazzet januar med bandet Møster som det store høydepunktet, og Death By Unga Bunga som headlinet Sørveiv i sin tid gjester Kristiansand 10. mars.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/240819854″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]