Annonse

Tommy Tokyo tilbake sørpå


FOTO: Glenn Th. Faannessen

Etter noen uker på Odderøya i rekrutten, har Tommy Tokyo gjestet Sørlandet når han har vært på turné. Denne helgen står både Sjøboden i Mandal og Håndverkeren i Kristiansand på turnékartet.

– Tiden flyr, altså. Rekrutten var i 1991, sier Tommy noe tankefullt.

Han var en av de som ledet an i Fredrikstad-bølgen som skyllet inn over Norge i slutten av 2009 og begynnelsen av 2010. Sammen med Tellusalie og Navigators var Tommy Tokyo & Starving for My Gravy den nye vinen i norsk musikk.

Navigators ga ut ett album til etter gjennombruddet før det ble lagt på is. Tellusalie har det vært stille med lenge, men nå skal det begynne å ulme til liv i den gjengen også.

Nå på norsk

I disse dager er han nærmere publikumet sitt enn da han slo igjennom. Å synge på norsk gjør slikt med både artist og publikum.

– Jeg har jo alltid brukt det norske språket mest, forteller låtskriveren.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar