KRS247.no

Henter værvarsel...

To ekstra ekstrasjanser for loppesirkus

Teppet skulle egentlig ha gått ned for siste gang i går kveld, men sørlendinger vil ha mer. Nå er det klart for to ekstra-ekstraforestillinger med «Brød og sirkus», men så er det slutt.

– Ja, for da drar jeg til Spania, ler Lars Emil Nielsen til KRS247. Han står bak årets utgave av På nyklipte stiers sommershow sammen med Thomas Jørstad Pettersen.

Lars Emil Nielsen og Thomas Jørstad Pettersen (Foto: Alf Otto Fagermo)

Lars Emil Nielsen og Thomas Jørstad Pettersen (Foto: Alf Otto Fagermo)

De har denne gangen fått med seg Trond Hanssen som blant annet får prøvd seg som slangemenneske.

– Det er en stilling han har fått fra NAV fordi Hanssen sa han var fleksibel og kona mente at han manglet ryggrad, forklarer Thomas Jørstad Pettersen.

Showet har fått gode kritikker, blant annet terningkast fem hos Fædrelandsvennen og Pettersen tror suksessen skyldes at de har funnet ut hva folk vil ha.

– Vi har vært så heldige og fått sjansen til å bygge dette opp over flere år. Første året laget vi noe vi selv synes var morsomt og oppdaget at folk også var enige i det, og andre året var litt vanskelig for da måtte vi følge opp en suksess. Men etter hvert som årene har gått, har vi blitt sikre på at det vi synes er gøy klarer vi å spille til folk på en slik måte at de også liker det. Det har vært veldig gøy å få utvikle en sånn selvsikkerhet på humor på den måten, sier han.

Til årets show har de blant annet fått importert en elefant på 300 kg for å gå «all-in» på sirkusdelen, i tillegg er det blant annet duket for loppeshow og flere andre innslag.

– Vi har blant annet fått med oss en lokal helt som pleier å dukke opp på showene. Berit Fortuna, som har fått en mer eller mindre frivillig rolle som sykehusklovn, sier Nielsen.

– Og Knut Nærum har skrevet åpningen til showet og den tar for seg en slags forklaring på hvordan konseptet brød og sirkus ble til, fritt etter Nærums hukommelse, sier Pettersen.

Og de to siste ekstra-ekstra forestillingene er på onsdag og fredag i neste uke i Hotellhaven til Lillesand Hotel Norge.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/216120341″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]