Annonse

Tilbake i byen igjen


Foto: Alf Otto Fagermo

The Dogs returnerer til Kristiansand, denne gangen som headliner og Aladdin som spillested. Og de er helt klart med på at Kristiansand har blitt en fin by å spille i.

– Ja, det går jo så bra her for tiden. Det kommer mer og mer folk for hver gang vi kommer, så det blir jo bare gøyere og gøyere å spille her, sier vokalist Kristopher Schau til KRS247.

– Veldig og sist gang vi var her med Kvelertak, så fikk jo vi også et skikkelig fyrverkeri av et show, og vi synes jo det kanskje var en av de morsomste konsertene på hele turen, og det var vel en par og tjue konserter, så det sier jo litt, sier gitarist Mads Martinsen.

Konsertturnéen denne gangen startet på Sjøboen i Mandal 2. februar og turen går videre til Martinique Bar i Stavanger i morgen og for bandet er det glimrende å reise rundt som headlinere.

– Det er jo alltid best å spille sist og styre showet selv, selv om Kvelertak-giggen var utrolig morsom, så blir det alltid noe eget når du spiller selv, og som Kristopher sier, så må det ha skjedd et eller annet her. For det er rekordsalg på forhånd og det er snart utsolgt og for oss er det bare fryd og gammen å komme hit da når Kristiansand tar imot oss med åpne armer, sier Martinsen.

Konserten på Aladdin blir ikke det eneste Kristiansands-publikummet får oppleve i kveld. De har også stelt i stand noe ekstra.

– Vi skal ta en tur i Vaktbua og DJ’e litt, sier Martinsen.

– Dere skal liksom ta etterfesten også?
– Ja, det er deilig. Det er så deilig når det blir sånn, at det blir en helaften. Vi skal jo bare ha en kort reise i morgen, så det betyr at vi kan være seint oppe i kveld. Det er jo onsdag det skjer, sier Schau.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer