Annonse

Ti år med Klypa


KJELLEN: Thomas N. Ryste som «Kjellen» Bigseth. Skjemdump: YouTube

For ti år siden skapte den tidligere bankmannen Thomas N. Ryste fenomenet Klypa. Det viste seg å bli en såpass stor suksess at det ble hans levebrød.

– Det har liksom alltid vært noe i meg. Jeg har drevet med revy og sånt siden jeg var liten. Jeg har hatt en plan, men tok bare en utdannelse for å ha noe å falle tilbake på når jeg blir lei av å være skuespiller. Så vi prøvde en sommer å lage noen filmer og etter hvert så har det bare ballet på seg, forteller Ryste til KRS247.

Thomas N. Ryste (Foto: Alf Otto Fagermo)

Thomas N. Ryste (Foto: Alf Otto Fagermo)

Han har lagt ut filmer på YouTube siden 2007 og ble for alvor kjent for det norske folk med skikkelsen Kjell «Kjellen» Bigseth under TV 2 sine valgsendinger for fire år siden.

– Det er han som tar mest plass i showet mitt også. Han er litt selvutnevnt forsanger for de andre, sier Thomas Ryste som spiller fire ulike karakterer i årets oppsetning.

– Det faller seg ganske naturlig å skille mellom karakterene, men jeg har tatt meg selv i å stå på scenen og se nøye på hva jeg har tatt på meg for å huske om det er rett person, sier han.

Både Ryste og «Kjellen» var veldig overrasket og skuffet over at værgudene ikke sørget for at været stod til forventningene.

– Jeg trodde det var sommer hele forbanna året altså, men neida. Nå skulle jeg gå meg en runde og opp hit og ble gjennomvåt i føttene og alt, så det var ikke mye sol å skimte her, sier Ryste som «Kjellen» Bigseth.

Hør hele intervjuet med både Ryste og «Kjellen» her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer