KRS247.no

Henter værvarsel...

Dybdahl: – Mange gode minner fra Kristiansand

Thomas Dybdahl spilte i går konsert på Kilden konserthus. Dybdahl brukte timene før konserten på å fortelle om turneen han er ute på nå, og sitt første møte med Kristiansand.

– Mitt første møte med Kristiansand var vel som publikummer på Quart-festivalen. Jeg hadde min første store konsert her også, men da som artist på Quarten. Da husker jeg at Coldplay skulle spille på samme scene samme dag, det var litt kult. Sist vi var her var i fjor, da var vi her i dette fantastiske konserthuset, som jeg har hørt har kostet mye penger.

Dybdahl er for øyeblikket på turné, den foregår for det meste i Norge, men er også innom land som England, Tyskland Sveits og våre naboland. Forskjellen på denne turneen kontra de tidligere han har vært på, er at han nå er alene.

– Nei, nå er det jo helt solo. Nå er det så nedstrippet og lite som det går an å få det. Det er kun jeg, gitaren og Synne Sanden. En fantastisk artist, hun er med å synger på 5 – 6 sanger. Utfordringen med å spille alene er jo det å klare å fange interessen og oppmerksomheten til publikum i halvannen time.

Den tidligere Amandapris og Spellemannsvinneren ligger ikke på latsiden, han har fortsatt mange prosjekter han holder på med.

– Ja, jeg holder på med et album, men det er en stund til den kommer ut. Jeg har jobbet med noen artister i Stavanger, blant annet Kriminell kunst. Egentlig så liker jeg å være så travel som mulig.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/227300529″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]