Annonse

Dybdahl: – Mange gode minner fra Kristiansand


Thomas Dybdahl spilte i går konsert på Kilden konserthus. Dybdahl brukte timene før konserten på å fortelle om turneen han er ute på nå, og sitt første møte med Kristiansand.

– Mitt første møte med Kristiansand var vel som publikummer på Quart-festivalen. Jeg hadde min første store konsert her også, men da som artist på Quarten. Da husker jeg at Coldplay skulle spille på samme scene samme dag, det var litt kult. Sist vi var her var i fjor, da var vi her i dette fantastiske konserthuset, som jeg har hørt har kostet mye penger.

Dybdahl er for øyeblikket på turné, den foregår for det meste i Norge, men er også innom land som England, Tyskland Sveits og våre naboland. Forskjellen på denne turneen kontra de tidligere han har vært på, er at han nå er alene.

– Nei, nå er det jo helt solo. Nå er det så nedstrippet og lite som det går an å få det. Det er kun jeg, gitaren og Synne Sanden. En fantastisk artist, hun er med å synger på 5 – 6 sanger. Utfordringen med å spille alene er jo det å klare å fange interessen og oppmerksomheten til publikum i halvannen time.

Den tidligere Amandapris og Spellemannsvinneren ligger ikke på latsiden, han har fortsatt mange prosjekter han holder på med.

– Ja, jeg holder på med et album, men det er en stund til den kommer ut. Jeg har jobbet med noen artister i Stavanger, blant annet Kriminell kunst. Egentlig så liker jeg å være så travel som mulig.

 

 

 

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer