KRS247.no

Henter værvarsel...

Synger filmmusikk for Stine Sofie

For to år siden inviterte Stemmebruget og totalt 70 korister til konsert med 70- og 80-tallsmusikk. Nå er det filmmusikk som skal fremføres av blant annet 110 sangere på scenen – samtidig. Og denne gangen skal overskuddet fra konserten gå til Stine Sofie Stiftelse.

– Vi hadde lyst til å forene litt Sørlandet med kor og derfor så inviterte vi et kor fra Mandal og et fra Grimstad, og så viste det seg at Ada Sofie gikk der, og vi hadde snakket litt om å gi overskuddet til Stine Sofie Stiftelse, så det var egentlig artig egentlig det, at Ada Sofie også skal synge der, sier formann i Stemmebruget, Svein Gunnufsen til KRS247.

Han tror stiftelsen også har bidratt til responsen i forkant av morgendagens konsert.

– Ja, det tror jeg. Jeg tror at folk får litt med på kjøpet med at vi gir overskuddet til stiftelsen også får de kanonmusikk med godt regissert musikk og alt det der. De kan virkelig glede seg til to timer med fantastisk musikk, sier Gunnufsen.

I tillegg til Stemmebruget skal altså Koransje, Sørrøster, band fra UiA, fire fiolinister og fire blåsere fra Kristiansand Symfoniorkester, dansere fra Vågsbygd videregående skole og solistene Nora Legrand og Brage Halsnes delta på konserten.

Hør mer her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/315395637″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]