Annonse

Stor jazzlegende til Kilden


Pressefoto

I november får Kilden Teater og Konserthus besøk av en som beskrives som en av verdens mest innflytelsesrike pianister. Herbie Hancock kommer til Kristiansand med et nytt prosjekt.

– Dette er et helt nytt prosjekt fra en åpenbart engasjert Herbie, og selv om vi ikke vet detaljene rundt musikken fra dette nye ensemblet, er det ingen tvil om at legenden Hancock og denne stjernebesetningen garantert blir en stor konsertbegivenhet i Kilden, sier Daniel Stamnes, leder av Kilden Kultur i en pressemelding.

Hancock har i det siste engasjert seg dypt i jazz- og musikkundervisning verden over og ble nylig utnevnt til UNESCO goodwill-ambassadør, en ære og oppgave han skal ta med den største entusiasme, men også ytterst alvorlig.

Til konserten i Kilden har han ifølge pressemeldingen med seg Terrace Martin på saksofon og keyboard, Vinnie Colaiuta på slagverk, James Genus på bass og Lionel Loueke på gitar.

Før den 17. november, får folk på Moldejazz oppleve ham som headliner den 19. juli.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer