Annonse

Stor interesse for Rune Andersens barndomshistorie


Foto: Hanne Holberg

En uke før premieren på «Lykkeliten», er alle ordinære forestillinger utsolgt og det blir nå satt opp ekstraforestillinger.

– Jeg er rørt over den utrolig flotte anerkjennelsen det er fra hjembyen min at folk vil se denne forestillingen, som jeg synes der den viktigste jeg har gjort, sier Rune Andersen i en pressemelding og forteller at han ser på det som enestående å få komme tilbake til Kilden 16. mars.

Lykkeliten skal spilles vekselsvis i Kristiansand og Stavanger og første forestilling er altså 17. januar før den spilles torsdag, fredag og lørdag i to uker frem til 27. januar på Kilden i Kristiansand. Forestillingen skal ut på turné til høsten.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer