KRS247.no

Henter værvarsel...

Stolt over tilbakemeldingene

For venndølen Bjøro Hildebrandt er det ekstra gøy å oppleve den kritikken anmelderne har gitt ham i rollen som Bendik.

– Jeg blir selvfølgelig stolt, det er kjekt å se at hele apparatet får ros, men det er veldig gøy å få noen fine ord og oppleve at man blir lagt merke til, sier han til KRS247.

«Skyfri Himmel» tar for seg en historie han virkelig kjenner seg igjen i på et personlig plan.

– Jeg føler meg litt nær fordi det er ikke bare litt, men ganske mye selvopplevd og det har vært et privilegium og litt terapi å være med her. Det blir å grave frem mye som man har gjemt i en kiste, og så får man bare legge det tilbake igjen, ler venndølen.

Han synes det er like spesielt å være i Fjæreheia som Raylee, men han har vært der tidligere som publikummer, det er noe helt annet.

– Jeg har vært på konserter og forestillinger her før, men det å være en del av et slikt ensemble er veldig inspirerende, sier Hildebrandt som også skryter av Raylee som han er veldig imponert over.

– Vi er jo en gjeng veldig skolerte og erfarne skuespillere, så kommer hun og bare følger instinktet sitt. Det er fantastisk bra, sier Bjøro Hildebrandt som også kan oppleves i rollen som Bendik en utsolgt kveld til i Fjæreheia.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/214739649″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]