Annonse

Stolt over tilbakemeldingene


Foto: Kilden.com

For venndølen Bjøro Hildebrandt er det ekstra gøy å oppleve den kritikken anmelderne har gitt ham i rollen som Bendik.

– Jeg blir selvfølgelig stolt, det er kjekt å se at hele apparatet får ros, men det er veldig gøy å få noen fine ord og oppleve at man blir lagt merke til, sier han til KRS247.

«Skyfri Himmel» tar for seg en historie han virkelig kjenner seg igjen i på et personlig plan.

– Jeg føler meg litt nær fordi det er ikke bare litt, men ganske mye selvopplevd og det har vært et privilegium og litt terapi å være med her. Det blir å grave frem mye som man har gjemt i en kiste, og så får man bare legge det tilbake igjen, ler venndølen.

Han synes det er like spesielt å være i Fjæreheia som Raylee, men han har vært der tidligere som publikummer, det er noe helt annet.

– Jeg har vært på konserter og forestillinger her før, men det å være en del av et slikt ensemble er veldig inspirerende, sier Hildebrandt som også skryter av Raylee som han er veldig imponert over.

– Vi er jo en gjeng veldig skolerte og erfarne skuespillere, så kommer hun og bare følger instinktet sitt. Det er fantastisk bra, sier Bjøro Hildebrandt som også kan oppleves i rollen som Bendik en utsolgt kveld til i Fjæreheia.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer