KRS247.no

Henter værvarsel...

– «Stjernekamp» åpnet dørene for meg

De som har vært så heldige å oppleve «Skyfri Himmel» i Fjæreheia har sett henne i hovedrollen som Anna. Raylee mener hennes deltakelse i NRKs realityserie «Stjernekamp» er hovedgrunnen til at hun fikk sjansen.

– Det var nettopp det som gjorde at jeg havna her. Det var en helt unik sjanse for meg og gøy for meg å prøve noe nytt, sier Raylee til KRS247 som til tross for manglende skuespillererfaring er nesten på hjemmebane ved å spille det ut i Grimstad.

– Jeg har utrolig nok aldri vært i Fjæreheia før, det er nesten som en egen liten verden her, smiler hun som er en del av et ganske stort apparat med både statister, andre skuespillere, produsenter og sceneteknikere.

– Det er en stor ære å få jobbe med så mange proffe folk og lære så mye. Jeg lærer noe nytt hver dag, så jeg er veldig takknemlig, sier Raylee.

Musikalen «Skyfri Himmel» tar for seg Bjørn Eidsvåg sine tekster og syr det sammen til en historie og som hun har nevnt tidligere er det absolutt kjent stoff hun har å jobbe med.

– Min mor hørte mye på Bjørn Eidsvåg da jeg var mindre, så de kan jeg, ler Raylee som kan sees i rollen til og med onsdag kveld, men den forestillingen er også utsolgt.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/214730866″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]