Annonse

Spiller ikke bare «bestefarsrock»


Foto: Hayseed Dixie

Hayseed Dixie startet som et coverband der de spilte AC/DCs låter på bluegrass vis, men på talkshowet til Jimmy Fallon opplevde bandet at de selv ble covret.

– Det var en låt som jeg har kalt «I’m Keeping Your Poop In A Jar», og Justin Timberlake fremførte denne på «The Tonight Show» i USA like før jul, han sang altså min sang. Og det fikk min åtte år gamle datter til å synes jeg var kul igjen. Hun pleide å si at jeg bare spilte «bestefarsrock», men etter at Justin Timberlake hadde spilt låta mi så tenkte hun at jeg kanskje var ålreit likevel, forteller John Wheeler til KRS247.

Bandet er tilbake i Norge igjen og Wheeler oppdager på sine kjøreturer at veiene blir kjedeligere.

– De blir mer moderne, og jeg er ikke sikker på at jeg liker det så godt. Vi har jo spilt i noen år nå, og jeg husker første gangen vi besøkte Norge i 2004, så tenkte jeg at det føles som 1950 med bare to-filsveier, men det var fint på en måte. Nå som det stort sett er motorveier så føles det mindre unikt, sier han.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer