KRS247.no

Henter værvarsel...

Spent før premieren

Raylee gleder seg utrolig mye til å endelig komme i gang med forestillingene i Fjæreheia med en karakter som kan minne om henne selv.

– Ja, jeg kjenner meg absolutt igjen i «Anna», som er ei jente som vokser opp i et ekstremt kristent hjem, forteller arendalitten til KRs247 og innrømmer også at det er ganske kjent stoff de har jobbet med.

– Jeg hørte veldig mye på Bjørn Eidsvåg da jeg var mindre, så jeg kjenner igjen mange av låtene, sier hun.

Musikalen «Skyfri Himmel» er basert på Bjørn Eidsvågs tekster og er skrevet av Olaug Nilsen. Handlingen foregår i et bedehusmiljø med to predikantfamilier, men til tross for en ganske religiøs handling er det ikke en forestilling kun for de som tror på Gud.

– Nei, det er en forestilling som alle burde få med seg, den har et budskap som når ut til alle, sier Raylee.

Det har vært hektiske dager siden prøvene startet, og en periode ble det panikkstemning, ifølge regissøren, men skuespillerne merket ikke så mye.

– Hvilke kulisser? spør hun når vi nevner det at noen av kulissene fra Tyskland ble forsinket.

– Vi har fullt fokus på det vi skal gjøre, og klarer å forestille oss hvordan ting er, sier Raylee som er mer bekymret for at været skal ødelegge for dem.

– Ja, jeg er mer bekymret for at det skal bli glatt å gå på scenen, sier hun.

Hør hele intervjuet vi gjorde med henne tidlig om morgenen på selve premieredagen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/213610161″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Agder Teaters oppsetning av Bjørn Eidsvåg-musikalen «Skyfri himmel» har premiere i kveld kl. 22:30 i Fjæreheia i Grimstad.