KRS247.no

Henter værvarsel...

Savner julen allerede i januar

I ti år har Nordic Tenors reist landet rundt for å spre julestemning og denne uken er de på hjemlige trakter for Sveinung Hølmebakk. Til tross for at de så å si hver eneste dag i en hel måned skal synge julesanger, blir de ikke lei av den store høytiden.

– Jeg vil jo helst si at når januar kommer, så begynner vi å lengte tilbake til julestemningen. Så selv om vi gjør konserter hele året og bortsett fra slutten av november og desember, så er det ikke så mye jul i de. Så når julekonsertene begynner, er det skikkelig julekveld på kjerringa, sier Jan-Tore Saltnes til KRS247.

– Men det er litt gøy å reise rundt, for vi får jo sett mange forskjellige byer. For de er jo pyntet så fint til jul og det er jo litt stas. Og Kristiansand her var det nydelig da vi kom inn her i går kveld, helt fantastisk, sier Roald Haarr.

– Men dette sa du om Mandal også Roald, skyter Sveinung Hølmebakk inn.

– Ja, men det er jo fint i Mandal også, sier Haarr.

Men det er vel fint overalt dere reiser?
– I Norge er det generelt veldig fint. Det er verre i Sverige, sier de og bryter i latter.

Hør hele intervjuet med Nordic Tenors her

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/296477258″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]