KRS247.no

Henter værvarsel...

Så ikke for seg helt utsolgt show

Det er ikke mulig å skaffe seg billetter til noen av de fire planlagte oppsetningene av «En aften med Lillian Røssaak» som har urpremiere i kveld. Det overrasker en supernervøs hovedperson.

– Jeg så ikke helt den komme, jeg tenkte fredag og lørdag. Eller iallfall fredag eller iallfall lørdag, så når både onsdag og torsdag forsvant ut så var jo det «wow», sier Røssaak til KRS247.

Da hun gjestet studio i november kom det frem at malen til showet var veldig løs og til tross for at det bare er noen timer til lyskasteren skrus på, er ikke siste hånd på verket lagt.

– Ting kan jo skje i dag også, men det er jo ei stram ramme og så må en bare leke og tøyse litt rundt den, så det er jo ikke grunn til nervøsitet i det hele tatt, sier hun og bryter ut i latter.

Og det er ingen grunn til fortvilelse hvis du ikke er blant de som får oppleve henne denne uken, for hun synes det er veldig gøy å holde på med og har planer om flere sprell på scenen.

– Det er jo kjempegøy å lage manus og utvikle det, så kanskje et juleshow, der er det jo masse artig å tøyse med, sier Lillian Røssaak.

Hør hele intervjuet her.