KRS247.no

Henter værvarsel...

Opplever suksess med far- og sønnshow

I går kveld hadde far og sønn Dale en utsolgt premiere på sitt show «#farogsønn», som skal hjelpe til med å gi et bedre innblikk i hvordan far- og sønn-forholdet er i 2016. Det er nemlig et tema folk vet litt for lite om.

– Jeg pleier å si slik at hvis du googler mor og datter så får du veldig mange treff, men skriver du far og sønn, får du ikke på langt nær like mange treff, sier Olav Dale til KRS247.

– Litt mer stusselig, skyter Erik Dale inn.

Tror dere dette skyldes kanskje at det ligger mange myter rundt far og sønn-relasjonen?
– Ja, det er nok litt det. Vi har gjort litt research mens vi har jobbet med forberedelsen til showet og vi ser det at den relasjonen har det blitt forsket litt lite på. Det er litt myter og det er litt sånne ting som vi har lyst til å belyse litt da. Samtidig så er det mye forskjell på min generasjon sitt forhold til våre fedre og det forholdet vi har til våre fedre nå. Det pakker vi voldsomt ut i dette showet, forteller far Dale.

Idéen til showet startet i vår og timingen passet utmerket ettersom Olav Dale hadde et friår fra skolen. Og forberedelsene har også påvirket stemningen hjemme hos familien Dale.

Olav og Erik Dale - Foto: Alf Otto Fagermo

Olav og Erik Dale – Foto: Alf Otto Fagermo

– Det har preget oss ganske mye hvor vi har vært mye i bobla. Det var en middag her forleden hvor det var bare helt stille og det er ikke ofte det er stille rundt middagsbordet, forteller Erik Dale lattermildt.

– Det blir nok litt mer back to normal når vi er ferdige, sier han.

Hos Naboen er ikke den største scenen i Kristiansand, noe som også merkes i pågangen på billettene. Det var 85 på premieren og av de sju foreløpig planlagte forestillingene, er nå fem av de utsolgt. Og far og sønn utelukker ikke at det kan bli flere sjanser til å oppleve deres harselas og utlevering av virkeligheten mellom dagens generasjon og pappagenerasjonen.

– Hvis det blir trøkk på de to siste også, så vil vi gjerne ha et par ekstra forestillinger vi, sier Erik Dale.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/290396667″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]