KRS247.no

Henter værvarsel...

Ønsker å spille som Sinatra ville gjort det

Tidligere X Factor- og Skal vi danse-deltaker Atle Pettersen har i en periode nå reist sammen med det Norske Blåseensemblet på turné over hele landet med konsertserien «Like Frankie». Og det er nettopp Frank Sinatra som er inspirasjonen.

– Det er han som er kongen av storband. Det er ingen over og ingen ved siden, og det gjør at vi faktisk ikke spiller noen låter fra ham i showet vårt, sier Atle Pettersen til KRS247.

Han tror folk har hørt nok av «New York New York» og «My Way» i storbandversjoner så istedet blir det en helt annen musikkopplevelse som venter.

– Tanken da vi skulle lage konseptet her, er at det finnes utrolig mange fete låter som er laget. Så det hadde vært utrolig artig å finne ut hvordan ville Frank Sinatra ha fremført låter fra blant andre Michael Jackson, Deep Purple, Bon Jovi og Kiss. Så det blir de kjente låtene, men vi spiller de på en måte som kanskje kan minne om måten han ville gjort de, forklarer Pettersen.

Det er storband med stor S, for de er godt over 30 personer på scenen, så det er nok av ting å holde styr på i løpet av showet som varer snaue 90 minutter.

– Jeg er glad at jeg ikke har logistikkansvaret, sier han som også har rukket å få prøvd seg som Ivar Dyrhaugs etterfølger.

– Ja, vi har faktisk allerede spilt inn hele sesongen. Og den vil komme på TV i mars, det er liksom anti-klimakset da, at det er så lenge til, sier Pettersen.

Når kommer du ut med eget materiale igjen?
– Jeg har vært og jobbet en del i USA det året her og skrevet mange låter, så nå har jeg et godt knippe som jeg kommer til å slippe neste år. Så det gleder jeg meg til, sier Atle Pettersen som du kan oppleve på Kilden fredag kveld.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/228556129″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]