KRS247.no

Henter værvarsel...

Ny rekord for Vår Jul

Torstein Sødal, Maria Arredondo og Martin Halla er tilbake i Kristiansand med forestillingen Vår Jul. I år er det det nye Q42 som blir åsted for forestillingen, og det er duket for publikumsrekord.

– Dette er virkelig en festaften for oss, sier Arredondo til KRS247.

Hun føler seg så priviligert og ydmyk. Det er rekordmange som vil være med å synge jula inn og det er satt opp ekstrakonsert.

– Vi har solide planer om å feire skikkelig. Vi er på oppløpssiden. Så nå er det bare å ringe julen inn, forteller Sødal.

Som vedheng til ekteparet Sødal/Arredondo, opplever Martin Halla litt av hvert. Han får ikke svare på spørsmålet om hvor mye han må megle mellom de to andre – fruen i trioen setter nemlig foten ned – men han klager ikke.

– Ekteparet her er veldig inkluderende. Jeg føler at jeg er veldig heldig som får være en slags fostersønn en måned i året, sier Halla.

– Vi føler også han er veldig heldig, skyter Sødal inn.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/298817196″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]