Annonse

Ny rekord for Vår Jul


Martin Halla, Torstein Sødal og Maria Arredondo fra en tidligere julekonsert hos Blå Kors, med frivillige i bakgrunnen. | Foto: Ivar Eidsaa

Torstein Sødal, Maria Arredondo og Martin Halla er tilbake i Kristiansand med forestillingen Vår Jul. I år er det det nye Q42 som blir åsted for forestillingen, og det er duket for publikumsrekord.

– Dette er virkelig en festaften for oss, sier Arredondo til KRS247.

Hun føler seg så priviligert og ydmyk. Det er rekordmange som vil være med å synge jula inn og det er satt opp ekstrakonsert.

– Vi har solide planer om å feire skikkelig. Vi er på oppløpssiden. Så nå er det bare å ringe julen inn, forteller Sødal.

Som vedheng til ekteparet Sødal/Arredondo, opplever Martin Halla litt av hvert. Han får ikke svare på spørsmålet om hvor mye han må megle mellom de to andre – fruen i trioen setter nemlig foten ned – men han klager ikke.

– Ekteparet her er veldig inkluderende. Jeg føler at jeg er veldig heldig som får være en slags fostersønn en måned i året, sier Halla.

– Vi føler også han er veldig heldig, skyter Sødal inn.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer