Annonse

Ny gratiskonsert på Fiskebrygga


Asbjørn Dovland fra Dolly Dimples er en av arrangørene bak gratiskonserten med Venke Knutson (Foto: Pål Lomeland)

Føstkommende onsdag blir det gratiskonsert med Venke Knutson på Fiskebrygga. Det er restaurantene rundt brygga som også arrangerer tirsdagskonsertene som står bak.

– Vi har lyst til å teste konserter to dager på rappen, for å se om dette er noe vi kan bygge videre på. Vi har et ønske om å videreutvikle det produktet vi allerede leverer på tirsdagene, sier initiativtaker Asbjørn Dovland til KRS247.

Til konserten har arrangørene hentet en popsanger fra Birkeland. Venke Knutson feiret sitt 10-årsjubileum som artist i fjor. Det var i 2004 det første albumet, «Scared» kom. Senere kom ytterligere tre album og atskillig turnering. 36-åringen siste album kom i 2010, men hun gav ut tre singler i 2014.

Dersom tiltaket samler nok publikum, ønsker arrangørene å se på muligheten for nå utvide konsertprogrammet i 2016.

– Nå tester vi dette og hvis vi føler at vi lykkes, kan det åpne seg muligheter for å lage mer moro neste år, avslutter Dovland.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer